Kvalitetsproblem i talböcker

Vi har fått kännedom om kvalitetsproblem i några av våra talböcker, som förekommer i en kortfilm. Hör gärna av dig till oss om du upplever kvalitetsproblem i våra produktioner.

Det gäller fyra titlar som vi nu har reklamerat till våra leverantörer. Felen gäller till exempel störande ljud som gör det omöjligt att ta del av boken eller felaktigt uttal av vanligt förekommande ord.

Vi är måna om att du som läsare får tillgång till ett stort och brett utbud av hög kvalitet och tillgängliggör därför i genomsnitt 3500 titlar varje år. Med så stor produktion så köper vi tjänsten att korrekturläsa av våra leverantörer. De lyssnar igenom och gör rättningar innan talböckerna levereras till oss. I de fall som vi nu blivit uppmärksammade på så har någonting i rutinerna brustit och titlarna korrigeras nu av leverantören. Vi följer också upp detta med våra leverantörer för att säkerställa att kvalitetskontrollen fungerar som den ska.

Vi vill att du som läser våra talböcker ska få en bra läsupplevelse och sådana här fel ska inte förekomma i våra talböcker. Även om det är våra leverantörer som utför korrektur och rättning så är det givetvis vårt ansvar att säkerställa en bra kvalitet på de talböcker som finns i Legimus. Vi jobbar med kontinuerliga förbättringar av kvaliteten och är tacksamma för alla synpunkter vi får.

Upplever du kvalitetsproblem i våra produktioner? Hör gärna av dig till oss, så att vi kan rätta till dem. Du kan antingen ringa oss på 040-653 27 10 mellan 8.30 och 12.00 eller skicka e-post på adressen info@mtm.se.


Publicerad: 2021-02-15
Uppdaterad: 2021-02-22
Sidansvarig: Henrik Assarsson

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)