Tillgänglighet på MTM

Här kan du läsa om vilka brister det finns i tillgängligheten på MTM:s webbplatser och appar. Du kan också lämna synpunkter på tillgängligheten.

MTM:s tillgänglighetsredogörelser

 • Tillgänglighetsredogörelse för mtm.se

  På denna sida beskriver vi vilka kända brister i tillgängligheten som finns på mtm.se och hur du kan kontakta oss om du upptäcker andra brister. 
  Tillgänglighetsredogörelse för mtm.se
 • Tillgänglighetsredogörelse för appen Akila

  På denna sida beskriver vi vilka kända brister i tillgängligheten som finns på appen Akila och hur du kan kontakta oss om du upptäcker andra brister. 
  Tillgänglighetsredogörelse för appen Akila
 • Tillgänglighetsredogörelse för LL-förlaget.se

  På denna sida hänvisar vi till LL-förlagets tillgänglighetsredogörelse där det beskrivs vilka kända brister i tillgängligheten som finns på ll-forlaget.se och hur du kan kontakta oss om du upptäcker andra brister. 
  Tillgänglighetsredogörelse för LL-förlaget.se
 • Tillgänglighetsredogörelse för Legimus.se

  På denna sida hänvisar vi till Legimus tillgänglighetsredogörelse där det beskrivs vilka kända brister i tillgängligheten som finns på legimus.se och hur du kan kontakta oss om du upptäcker andra brister. 
  Tillgänglighetsredogörelse för Legimus.se
 • Tillgänglighetsredogörelse för appen Legimus

  På denna sida hänvisar vi till appen Legimus tillgänglighetsredogörelse där det beskrivs vilka kända brister i tillgängligheten som finns på appen Legimus och hur du kan kontakta oss om du upptäcker andra brister. 
  Tillgänglighetsredogörelse för appen Legimus
 • Tillgänglighetsredogörelse för 8 Sidor.se

  På denna sida hänvisar vi till 8 Sidors tillgänglighetsredogörelse där det beskrivs vilka kända brister i tillgängligheten som finns på 8sidor.se och hur du kan kontakta oss om du upptäcker andra brister. 
  Tillgänglighetsredogörelse för 8 Sidor.se
 • Tillgänglighetsredogörelse för appen 8 Sidor

  På denna sida hänvisar vi till appen 8 Sidors tillgänglighetsredogörelse där det beskrivs vilka kända brister i tillgängligheten som finns på appen 8 Sidor och hur du kan kontakta oss om du upptäcker andra brister. 
  Tillgänglighetsredogörelse för appen 8 Sidor
Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)