Den här sidan riktar sig till dig som arbetar med kundtjänstärenden eller med marknadsföring på en dagstidning. Här kan du få tips, råd och inspiration på hur er dagstidning kan göra taltidningen framgångsrik. Arbetar du inte på en dagstidning? Då kan du läsa mer om taltidningar på mtm.se/taltidningar.

 • Störningar i taltidningstjänsten

  Just nu är det problem med internetuppkopplingen som många av taltidningsprenumeranterna använder sig av för att ladda hem tidningen. Vår internetleverantör felsöker men vi har ingen prognos på när problemet kan vara löst. Om ni får frågor till er kundtjänst kan ni be prenumeranten starta om sin router och spelare med jämna mellanrum och kontakta Taltidningshjälpen om problemet håller i sig.
 • Användarundersökning mot taltidningsprenumeranter

  Undersökningsföretaget Origo Group har fått i uppdrag av MTM att under november ringa taltidningsprenumeranter för en användarundersökning.
 • Taltidningshjälpen ringer runt

  Under oktober och november kommer Taltidningshjälpen ringa ett stort antal prenumeranter på samtliga tidningstitlar för att säkerställa spelarnas funktion och användbarhet.
 • Utbildningsfilm om taltidningar

  Nu har vi tagit fram en utbildningsfilm till dig som arbetar med kundtjänstfrågor. Filmen är cirka 25 minuter. Se den idag och lär dig allt om taltidningar!
 • Marknadsför taltidningen inför valet

  I september är det val i Sverige. Många har svårt att läsa nyheter och hänga med i samhällsdebatten. Passa på att lyfta fram er taltidning i samband med valet.