Den här sidan riktar sig till dig som arbetar med kundtjänstärenden eller med marknadsföring på en dagstidning. Här kan du få tips, råd och inspiration på hur er dagstidning kan göra taltidningen framgångsrik. Arbetar du inte på en dagstidning? Då kan du läsa mer om taltidningar på mtm.se/taltidningar.

 • Utbildningsfilm om taltidningar

  Nu har vi tagit fram en utbildningsfilm till dig som arbetar med kundtjänstfrågor. Filmen är cirka 25 minuter. Se den idag och lär dig allt om taltidningar!
 • Marknadsför taltidningen inför valet

  I september är det val i Sverige. Många har svårt att läsa nyheter och hänga med i samhällsdebatten. Passa på att lyfta fram er taltidning i samband med valet.
 • Information om GDPR

  MTM och Taltidningsnämnden har undersökt hur den nya lagstiftningen för behandling av personuppgifter, GDPR, påverkar taltidningsverksamheten.
 • Sommartider

  Juni, juli och augusti är semestertider och så även på MTM. Under sommaren kan det ta lite längre tid än vanligt för oss att svara på mail och att ringa upp prenumeranter för behovsutredning.
 • Annonsering i juni med Gunnar som läser taltidningen

  För att öka kännedomen om att taltidningen gör vi under juni månad en storsatsning och annonserar i dagspress. I annonsen berättar Gunnar Grandell från Eskilstuna om sin taltidning. Det blir tre införanden med start från och med 13/6.