En kvinna samtalar med en man och en annan kvinna vid ett bord
Fotograf: Apelöga

Arbeta hos oss

Är du nyfiken och välkomnar förändringar ser vi dig gärna som medarbetare på MTM. Vi är öppna för nya idéer och ger utrymme att påverka. För oss är det viktigt med en arbetsmiljö där du kan kombinera arbete och privatliv. Vill du vara en del av oss? Då söker vi dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet!

Information vid rekrytering av statliga tjänster

När MTM mottagit din ansökan blir den en allmän handling och kan komma att lämnas ut vid en eventuell förfrågan.

MTM har en skyldighet att informera om lediga tjänster på ett lämpligt sätt. Det innebär att samtliga lediga tjänster utannonseras och att myndigheten inte har någon möjlighet att hantera spontanansökningar.

Enligt regeringsformen ska beslut om statliga anställningar endast beakta sakliga grunder, såsom förtjänst och skicklighet. Det innebär att myndigheten utgår ifrån de krav som lyfts fram i annonsen när urval för tjänsten genomförs. Tänk därför på att tydliggöra din utbildning, erfarenhet och kunskaper utifrån ställda krav i din ansökan.  

Överklagan

Om du vill överklaga en tillsättning ska du skriva till MTM, Box 51, 201 20 Malmö. Vi skickar ärendet vidare till Statens överklagandenämnd.

Överklagandet ska ha kommit in tre veckor från det datum då beslutet publicerades. Har skrivelsen kommit in för sent avvisas den.
Se våra lediga tjänster

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)