Den här sidan riktar sig till dig som arbetar med kundtjänstärenden eller med marknadsföring på en dagstidning. Här kan du få tips, råd och inspiration på hur er dagstidning kan göra taltidningen framgångsrik. Arbetar du inte på en dagstidning? Då kan du läsa mer om taltidningar på mtm.se/taltidningar.

 • Öppettider under jul och nyår

  Nu närmar sig jul och nyår! Även vi som jobbar med taltidningar kommer ha lite ledigt.
 • Annonsering under december om Lena som läser dagstidningen som taltidning

  Fram till den 17 december annonserar MTM i dagstidningar och lokalpress om dagstidningen som taltidning. Kampanjen om aktiva seniorer lyfter fram Lena som i somras fick en stroke i ögat och är därmed i behov av dagstidningen som taltidning. Nu kan hon bli en del av samhället igen och följa med i samhällsdebatten.
 • Störning i taltidningstjänsten åtgärdad

  Nu fungerar det att ladda ned taltidningen som vanligt igen. Problemet avhjälptes under torsdagen. Prenumeranterna behöver starta om spelare och i vissa fall router för att få sin tidning. Om någon prenumerant fortfarande upplever problem kan ni hänvisa dem till Taltidningshjälpen.
 • Störningar i taltidningstjänsten

  Just nu är det problem med internetuppkopplingen som många av taltidningsprenumeranterna använder sig av för att ladda hem tidningen. Vår internetleverantör felsöker men vi har ingen prognos på när problemet kan vara löst. Om ni får frågor till er kundtjänst kan ni be prenumeranten starta om sin router och spelare med jämna mellanrum och kontakta Taltidningshjälpen om problemet håller i sig.
 • Användarundersökning mot taltidningsprenumeranter

  Undersökningsföretaget Origo Group har fått i uppdrag av MTM att under november ringa taltidningsprenumeranter för en användarundersökning.