Prenumerera på Läsliv och Vi punktskriftsläsare

MTM ger ut tidningarna Läsliv och Vi punktskriftsläsare. Här kan du läsa om tidningarna och beställa en kostnadsfri prenumeration.

Läsliv är tidskriften som tar tillgänglig läsning på allvar. Den vänder sig till personal på skolor, bibliotek, organisationer och privatpersoner och du får läsa om allt ifrån intervjuer med läsare och förmedlare till ny forskning om tillgänga medier, boktips och mycket mer.  

Använd formuläret nedan för att beställa prenumeration. Är du redan prenumerant och vill ändra adress eller säga upp din prenumeration? Skicka e-post till register@mtm.se

Ange gärna ditt kundnummer när du meddelar förändringar i din prenumeration. Kundnumret hittar du på baksidan av din tidningen.

Vi punktskriftsläsare vänder sig till personer som läser punktskrift och till personal på skolor, bibliotek, organisationer och anhöriga. Tidningen innehåller nyheter, artiklar, lästips och aktuell information från Punktskriftsnämnden och MTM. Tidningen ges ut två gånger om året - i juni och december. Tidningen är ett samarbete mellan Punktskriftsnämnden och MTM. 

Så här beställer du prenumerationer på Läsliv och Vi punktskriftsläsare:

 • Fyll i önskat antal i rutan
 • Fyll i adressuppgifter längst ner på sidan
 • Klicka på knappen Beställ

Om vår integritetspolicy

Genom att skicka formuläret godkänner du att MTM lagrar dina uppgifter i enlighet med myndighetens integritetspolicy.
Läs mer om vår integritetspolicy

 

 • Omslag på Läsliv

  Prenumerera på Läsliv

  Läsliv är tidskriften som tar läsnedsättning på allvar och vänder sig till personal på skolor, bibliotek, organisationer och privatpersoner. Den presenterar olika verksamheter på MTM och ute i landet, intervjuer med låntagare, boktips, information om ny teknik och mycket mer. Läsliv ges ut av MTM med fyra nummer om året.

 • Omslag på Vi punktskriftsläsare

  Prenumerera på Vi punktskriftsläsare

  Vi punktskriftsläsare ges ut med två nummer per år av MTM och Punktskriftsnämnden och presenterar deras verksamhet för punktskriftsläsare, nyheter, boktips, punktskriftshistoria samt information från Punktskriftsnämnden.

Leveransadress