En kvinna samtalar med en man och en annan kvinna vid ett bord
Fotograf: Apelöga

Arbeta hos oss

MTM:s vision är ett samhälle där all läsning är tillgänglig. Vi är ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier som arbetar för att alla ska ha tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Detta utifrån vars och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning.

Vill du vara med och bygga upp MTM i Malmö?

Är du nyfiken och välkomnar förändringar ser vi dig gärna som medarbetare på MTM. Vi är öppna för nya idéer och ger utrymme att påverka. Tillsammans löser vi vårt uppdrag. Vid MTM och i staten arbetar du på medborgarnas uppdrag – ett angeläget och ansvarsfullt åtagande. För oss är det viktigt med en arbetsmiljö där du kan kombinera arbete och privatliv. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag? Vi söker dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet.

Överklagan

Om du vill överklaga en tillsättning ska du skriva till MTM, Box 51, 201 20 Malmö. Vi skickar ärendet vidare till Statens överklagandenämnd.

Överklagandet ska ha kommit in tre veckor från det datum då beslutet publicerades. Har skrivelsen kommit in för sent avvisas den.
Se våra lediga tjänster

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)