Gamla Testamentet

Den här boken handlar om olika historier ur gamla testamentet. Bland annat så finns dom här berättelserna enligt den här boken där skapade gud Adam. Gud skapade nämligen Adam i ett rike som hette Eden. Adam kände sig ensam så gud tog ett revben av Adam och skapade Eva och ingen av alla djuren skulle skada dom. Men det fanns ett äppelträd som inte fick äta utav för då skulle dom bli utslängda ur Eden. En dag lurade den elaka ormen Eva att äta äpplena och Gud visste det för att dom hade klätt sig i löv

I den gamla staden Ur levde en gång en herde som hette Abraham.  Han gick från plats till plats för att hitta gräs och vatten. En dag sade Gud till Abraham att han skulle resa till ett land och där skulle han få ett barn. Abraham samlade ihop sina tjänare och reste till Israel. I det nya landet blev Abraham en rik man men var inte glad för han fick inte några barn men till slut fick han barn som hette Isak. Men Gud blev tveksam om Abraham hade börjat älska sin son mer än Gud men i sista sekund så stoppade Gud honom och sade - nu vet jag att du älskar mig mest av allt. Som tack offrade Abraham ett får till Gud.

Jag är en ung man som är mest uppvuxen här i Sverige. Jag har bott i Chile och i Sverige. Men till största del i Sverige. Jag läste min första bok när jag var frihetsberövad för det finns inget annat att göra. Man har gott om tid. I skolan gick det inte så bra för mig. Jag fick IG i alla ämnen och jag kunde inte koncentrera mig så jag hamnade i specialklass.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)