Fotbollshjältar

1. Boken handlar om fotbollshjältar från gamla tider 1950-talet och fram till nu. Hur det gick för dem i deras karrierer och livet efter fotbollen.

2. Huvudpersonerna älskade sin sport lika mycket som livet i sig.

3. Att Sverige som är ett litet land, då exporterade fotbollsstjärnor redan i början på 50-talet till Italien samt andra länder.

4. Jag hörde talas om många av dessa personer men jag visste inte hur bra dem var och dem var så framgångsrika.

5. Vad skiljer sig nu från början på 50-talet i speltempo, spelkvalite och så vidare.

Om mig själv
Jag kom till Sverige 1982 och började skola i förberedelseklass sedan hoppade jag på vid årskurs fyra. Jag läste mellanstadiet och högstadiet, därefter började jag en kockutbildning i Jönköping som jag avslutade efter åtta månader. Jag hade lite för många bollar i luften tyckte jag, jag gick i skolan, jobbade på en pizzeria samt spelade fotboll i ett lag flera dagar i veckan.
Jag kan läsa vad som hälst bara det är bra handling.
Jag pratar Arabiska det är mitt modersmål, men jag pratar bara, jag kan inte läsa och skriva på Arabiska därför att jag kommer från Turkiet och där har dem Latinskrift i skolan som vi fick lära oss.
Jag brukar inte läsa på annat språk, men jag skulle vilja börja läsa kanske lite böcker på engelskan eftersom jag läser nu engleska i skolan på gymnasinivå. Det skulle förstärka mina språkkunskaper på engliskan.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)