Pyramiden

Jag har läst boken Pyramiden. Skriven av författaren Henning Mankell. Boken är en spännande action/ thriller som utspelar sig huvudsak i Ystad. En mindre stad på landsbygden i södra Sverige. Vissa händelser i boken utspelar sig även i Egypten samt i Spanien. Man följer kriminalinspektör Kurt Wallander i hans arbete med en mordgåta. Och man följer även hans privatliv.

Så boken tar både upp vardagen för en kriminalinspektör samt hans familjerelationer i privatlivet. Boken är spännande och relativt lättläst. Det kan nog förekomma en del utryck och ord som kan vara svåra att förstå om man inte har svenska som modersmål. Jag kan rekommendera denna bok. Jag tror att den kan passa läsare i alla åldrar.

Jag läser inte själv böcker konternuerligt. Men lättare böcker  kan jag  blir  inspirerad  att  läsa.

Jag är 41 år. Jag är född i Sverige. Men har bott i Thailand ca. sju år. Jag har en son på fem år. Jag har gått nio år i grundskolan. Studerad ekonomi på gymnasiet under tre år.

På fritiden brukar jag spela golf eller squash flera gånger i veckan. Jag brukar träna fotboll med min son. Då vi bott utomlands under större delen av min sons uppväxt talar vi både engelska och svenska i familjen. Då blir att jag läser både böcker på engelska och på svenska. Det gäller även barnböcker, som jag läser  för min son.

Jag läser olika typer av böcker. Men främst gillar jag kriminalromaner eller självbiografier. Jag tror att denna typ av lättlästa böcker kan få fler unga människor att börja läsa; framförallt yngre män.


 

En polisman jobbar såm polis hans papa vill åka semester till Eypten ock åker ock sen polisens papa får fengelse i Eypten han förseker kletra pyramiden och polisen också oker Eypten för at redda sin pappa.
Vad tyckte du om huvudpersonen?
Jag tekter huve personen smort derför jag tekte honom.
Boken vor de let swenska derför jag tekte boken jag har forstot att det var bra bok.

Jag pratar och leser turkiska.
Jag leser Alexdar Dumas och massa romaner jag leser turkiska.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)