Häxmästarens skugga

Boken "Häxmästarens skugga" är en fortsättning på den föregående boken "Draksvärdet." Boken handlar om en riddare vid namnet Roland och hans vapendragare Simon och deras äventyr då de slåss mot olika monster och räddar prinsessan Maia och hennes kammarjungfru Helena. Prinsessan Maia och Helena har nämligen blivit tillfångatagna av Karnak. När riddaren Roland Simon räddar prinsessan Maia och Helena så förstör Helena Karnaks magiska bok. I och med att boken förstörs så släpps Karnak ur en förtrollning som Häxmästaren hade skapat genom boken. Det visar sig att Karnak inte egentligen var ond.

Boken var lättläst och väldigt intressant. Det var kul att följa med deras äventyr då det alltid händer någonting men slutar alltid lyckligt.

Jag är född och uppvuxen i Stockholmstrakten och jag avslutade mina gymnasiestudier där också innan mina problem blev för stora. Jag läste samhällsvetenskapliga programmet med inriktning samhällskunskap. Jag är uppvuxen i en multikulturell miljö och mitt modersmål är arabiska. Som person är jag snäll och omtänksam.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)