Dödens och Suckarnas land

Boken handlar om Mr och miss Zorza som åker till Venedig, Mr Zorza är författare och hans fru jobbar som fotograf. Mr Zorza åker dit för att få inspiration till att skriva en novell. När dem väl kommer dit träffar dem ett par som heter Robert och Patricia Hemmelwaits och dem planerar ett självmord tillsammans, men Robert hittas död i sitt hotellrum och Patricia ber Mr Zorza om hjälp, hon hade inte vågat tagit sitt eget liv efter att Robert hade gjort det. Dem hjälptes åt att tvätta bort allt blod från hotellrummet så det inte skulle bli någon som misstänkte något.

Mr Zorza är en helt vanlig författare som åker till Venedig med sin fru för att hitta inspiration till en novell, men ingenting blir som planerat då dem träffar en äldre man och hans unga älskarinna. Zorza är en mycket ödmjuk och snäll person som gärna hjälper till, men den här gången så var han kanske för snäll.

Att om man vill hjälpa till och är för snäll i vissa situationer så kan det stjälpa en istället för att hjälpa en, precis som det blev för Mr Zorza.

Att inte vara för snäll hela tiden. Visst ska man vara hjälpsam, snäll och visa ödmjukhet mot sina medmänniskor, men ibland måste man faktiskt säga nej och tänka på sig själv i vissa situationer.

Hur det är att jobba som författare och hur man hittar all sin fantasi och inspiration från för att kunna skriva en riktigt bra novell eller bok.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)