Illustration av ett öra och en tidning

Webbinarium för kundtjänst - grundkurs 21 november

En av nycklarna till att få fler taltidningsprenumeranter sitter i kundtjänst. Om en kundtjänstmedarbetare känner sig trygg med att informera om taltidningen kommer fler också att börja prenumerera. Nu erbjuder vi ett 30 minuter långt webbinarium där vi går igenom vad alla behöver veta.

Tisdagen den 21 november kl. 09.30 finns möjlighet för att alla som arbetar i en tidningskundtjänst att delta på ett webbinarium om taltidningar. Vi berättar om grunderna i taltidningskunskap, svarar på de vanligaste frågorna och går igenom de rutiner som kundtjänst behöver känna till. Ett deltagande i webbinariet leder till att man i fortsättningen kan svara på frågor om taltidningen och spontant kan börja berätta om den när en prenumerant kan tänkas vara intresserad. Ni är varmt välkomna att delta!

Anmälan görs på länken nedan senast den19 november. Har ni frågor eller om ni hellre vill boka in ett enskilt utbildningstillfälle, hör av er till MTM:s taltidningskonsulent Kaisa-Marie Gustavsson.

http://mtm.se/anmalan

Tips! Har du redan varit med på ett webbinarium eller på en utbildning? Håll koll på nästa nyhetsbrev, då kommer en inbjudan till ett webbinarium i december: Fördjupningskursen för dig som vill bli en riktig stjärna på taltidningar.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)