Tre personer sitter vid ett bord och samtalar.
Fotograf: Elliot Elliot

Marknadsför taltidningen inför valet

I september är det val i Sverige. Många har svårt att läsa nyheter och hänga med i samhällsdebatten. Passa på att lyfta fram er taltidning i samband med valet.

Alla ska ha möjlighet att läsa på inför valet

För den som har svårt att läsa text är vägen fram till valurnorna full av hinder. Mycket av valrörelsen utspelar sig i text. I tidningen, i nyheterna på nätet, i sociala medier och i partiernas kampanjmaterial. På alla dessa ställen kan man läsa vad partierna står för. Men det är mödosamt eller omöjligt att ta till sig informationen om man har svårt att läsa text, till exempel på grund av dyslexi, synnedsättning eller att man har en funktionsnedsättning.

Marknadsför taltidningen - använd filmen

Vi har nu tagit fram en film som ni kan använda och sprida i till exempel era sociala medier. Filmen är framtagen för att passa målgruppen för taltidningar. Ni är fria att lägga till er egen logotyp på slutet.

Film om taltidningen och valet (filformat MOV, 14,6 MB)

För att ladda ned filmen: Högerklicka på länken ovan. Välj "Spara mål som ...". Då kan du spara filmen på valfri plats så att du kan redigera i den och lägga in er logotyp på slutet om ni vill.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)