Uppdatera er webbplats och få en extra utbetalning

För många är taltidningen ett perfekt alternativ till papperstidningen. Men fortfarande är det relativt få som känner till att den finns. Genom att visa upp taltidningen som ett prenumerationsalternativ på er webbplats ökar ni chansen att nå ut till målgruppen och deras anhöriga. Nu erbjuder därför Taltidningsnämnden möjlighet att få ett särskilt extra stöd för att uppdatera er webbplats med prenumerationsinformation för taltidningen.

15 000 kr för införande av prenumerationsinformation på er webbplats

Den som vill prenumerera på er taltidning ska kunna göra det på samma sätt som för tidningens övriga produkter. Taltidningsnämnden erbjuder därför möjlighet att få ett särskilt extra stöd för att uppdatera er webbplats med prenumerationsinformation för taltidningen. Stödet är på 15 000 kronor.

Villkor för att få extra stöd

Ni kan bara få det extra stödet om ni inte tidigare fått ersättning för att uppdatering av webbplatsen med prenumerationsinformation om er taltidning.

Krav på prenumerationsinformationen

  • Taltidningen ska finnas som ett möjligt val på prenumerationssidorna eller med prenumerationsinformation på Kundtjänstsidorna
  • Pris ska framgå
  • Det är önskvärt att prenumerationen ska kunna startas och hanteras på samma sätt som tidningens övriga produkter. Prenumerationen ska åtminstone kunna startas genom att ringa ett angivet telefonnummer eller skicka e-post till er.

Det är önskvärt att särskild information för taltidningen, till exempel vad som händer efter beställning, finns med. Det är även önskvärt att informationen på webbplatsen utformas så att den är tillgänglig med skärmläsare eller punktskriftsdisplay.

Ansökningsblankett

Fyll i den ansökningsblankett som ni har fått med posten.

Uppdateringen av webbplatsen ska vara klar senast 1 februari 2018.

Kontakt

För frågor kontakta Eva Pramlid:

eva.pramlid@mtm.se

 

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)