SDK-konferensen 2022 fokuserade på tjugo år av utveckling

2022 fyllde Svenska Daisykonsortiet 20 år. Utveckling som begrepp stod därför i fokus på årets SDK-konferens som arrangerades på Studio i Malmö den 17 november 2022. Här kan du ta del av inspelningen i efterhand!

Ta del av konferensen i efterhand via länken: 

SDK - Tjugo år av utveckling - Jubileumskonferens 2022 - Screen9 Videosite

Så här löd beskrivningen av konferensen:

"Vad har utvecklats för våra målgrupper under de senaste tjugo åren och framför allt vad kommer att utvecklas under de kommande tjugo? Är utveckling alltid lika med förbättring och inkludering? Välkomna på årets SDK-konferens som kommer att ta temperaturen på dagens utveckling och också den som förhoppningsvis kommer!

Konferensen blir en hybrid med möjlighet till både fysisk och digital medverkan. På programmet står bland annat invigningstal av teknikhistoriker Nina Cyrén Wormbs, samt föredrag av Daisy Consortiums CEO Richard Orme och digitaliseringsforskaren Katarina Gidlund. Vi planerar också för ett panelsamtal med spännande deltagare. Fullständigt program kommer under hösten. Eftersom det alltid är uppskattat med möjlighet till nätverkande kommer det även att ordnas en interaktiv övning för dem som är med digitalt. Ni som deltar fysiskt kommer att få tillfälle att mingla efteråt för att fira jubileet.

Konferensen tolkas till teckenspråk och skrivotolkas live. Välkommen till årets SDK-konferens!"

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)