En ung man tittar på sin dator och lyssnar med hörlurar

Webbinarium

Vi har tidigare erbjudit webbinarier för dig som jobbar i kundtjänst eller med marknadsföring. Det finns inga planerade webbinarier för tillfället.

Undrar du vad ett webbinarium är? Det är ett webbsänt seminarium. Du får ta del av en presentation som MTM håller och du har möjlighet att ställa skriftliga frågor i en chatt.

För att delta behöver du dator med internetuppkoppling, programmet Adobe Flash Player installerat (det kan du kontrollera på den här sidan: https://helpx.adobe.com/se/flash-player.html), Internet Explorer och ett par hörlurar eller högtalare.

Webbinarium för kundtjänst

Jobbar du med kundtjänst är det bra att ha koll på taltidningar! Du är kundens första kontakt och behöver kunna svara på frågor om hur det fungerar. Du vill säkert också veta vad du ska göra när det kommer en beställning eller uppsägning på en taltidningsprenumeration. I grundkursen berättar vi om grunderna i taltidningskunskap, svarar på de vanligaste frågorna och går igenom de rutiner som kundtjänst behöver känna till. På fördjupningskursen kan du som tidigare varit med på ett webbinarium lära dig mer. På fördjupningskursen lämnas ett stort utrymme åt era egna frågor.

Webbinarium om marknadsföring

Hur kan man göra för att lyfta fram taltidningen i sin marknadsföring? Vilka kanaler och målgrupper kan man vända sig till? Och hur har andra tidningar gjort? Det och mycket mer svarar vi på i webbinariet som vänder sig till er som arbetar med marknadsföring av dagstidningar.

Planerade datum

Just nu finns inga planerade webbinarier.

Tidigare webbinarier

Presentation från grundkurs (pptx, öppnas i nytt fönster)

Presentation från fördjupningskurs (pptx, öppnas i nytt fönster)

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)