Läsliv och Vi punktskriftsläsare

Läsliv är tidskriften som tar läsnedsättning på allvar och vänder sig till personal på skolor, bibliotek, organisationer och privatpersoner. Den presenterar olika verksamheter på MTM och ute i landet, intervjuer med låntagare och läsare, boktips, information om ny teknik och mycket mer. Läsliv ges ut med tre till fyra nummer om året. 

Använd formuläret för att beställa prenumeration. Är du redan prenumerant och vill ändra adress eller säga upp din prenumeration? Skicka e-post till register@mtm.se

Ange gärna ditt kundnummer när du meddelar förändringar i din prenumeration. Kundnumret trycks tillsammans med postadress på tidningen.

Vi punktskriftsläsare vänder sig till personer som läser punktskrift och till personal på skolor, bibliotek och organisationer. Tidningen innehåller nyheter, artiklar, lästips och aktuell information från Punktskriftsnämnden och MTM. Tidningen ges ut av MTM och Punktskriftsnämnden med två nummer om året.

Har du redaktionella frågor eller tips på saker vi bör skriva om? Hör gärna av dig till tidningarnas redaktör Anette Säfström på anette.safstrom@mtm.se.

Så här beställer du prenumerationer på Läsliv och Vi punktskriftsläsare:

 • Fyll i önskat antal i rutan
 • Fyll i adressuppgifter längst ner på sidan
 • Klicka på knappen Beställ

Om vår integritetspolicy

Genom att skicka formuläret godkänner du att MTM lagrar dina uppgifter i enlighet med myndighetens integritetspolicy.
Läs mer om vår integritetspolicy

 

 • Omslag på Läsliv

  Prenumerera på Läsliv

  Läsliv är tidskriften som tar läsnedsättning på allvar och vänder sig till personal på skolor, bibliotek, organisationer och privatpersoner. Den presenterar olika verksamheter på MTM och ute i landet, intervjuer med låntagare, boktips, information om ny teknik och mycket mer. Läsliv ges ut av MTM med fyra nummer om året.

 • Omslag på Vi punktskriftsläsare

  Prenumerera på Vi punktskriftsläsare

  Vi punktskriftsläsare ges ut med två nummer per år av MTM och Punktskriftsnämnden och presenterar deras verksamhet för punktskriftsläsare, nyheter, boktips, punktskriftshistoria samt information från Punktskriftsnämnden.

Leveransadress