Bilden visar en kvinna sittandes bakifrån med långt blont hår i en stickad tröja på en konferens.

Studiedagar och webbinarier

MTM arrangerar och medverkar varje år i ett antal webbinarier studiedagar och konferenser. Här kan du få kunskap och ta dela av våra senaste webbinarier inom ditt arbetsområdet och ta del av våra studiedagar och konferenser.

Aktuella webbinarier

Webbinarium om språkstörning och läsglädje!

Vad är en språkstörning? Och hur hittar man läsglädje när språket inte alltid funkar som man vill? Välkommen till ett webbinarium om språkstörning, böcker och läsning.

Webbinariet bjuder på två föreläsningar av Julia Andersson och Anna Båve Schultz. Julia Andersson är legitimerad logoped med inriktning på neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och språkstörning. Hon har arbetat med barn och ungdomar med språkliga svårigheter. Anna Båve Schultz är frilansande föreläsare och rådgivare med personlig erfarenhet av språkstörning.

Efter föreläsningarna går det bra att ställa frågor till Julia Andersson och Anna Båve Schultz.

Webbinariet kommer att kunna ses i efterhand. Vi skickar ut en länk när webbinariet är textat och upplagt på vår hemsida.

Webbinariet är kostnadsfritt men av tekniska skäl kan vi inte ta emot fler än 500 deltagare. Om du inte får plats placeras du automatisk på väntelista och får i efterhand länk till det filmade materialet.

När: 20 april, klockan 15 till 16:30.
Var: Adobe connect, Online.

Observera! Webbinaret är fullt. Men du kan lägga till dig på väntelistan om någon avanmäler sig.

Anmäl dig här till webbinariet om språkstörning och läsglädje! (öppnas i nytt fönster)

Aktuella studiedagar

Just nu har vi inga planerade studiedagar.

Mer information

Ett webbinarium är ett webbsänt seminarium där du som deltagare får ta del av en genomgång och också har möjlighet att ställa frågor genom chatt. Du behöver ingen särskild utrustning förutom en dator, en internetuppkoppling och ett par hörlurar.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)