Sociala medier

Myndigheten för tillgängliga medier syns, hörs och engagerar i en rad olika sociala medieplattformar. Här beskriver vi var och vad som gäller för vår närvaro på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn och YouTube. Välkommen att följa oss du med!

MTM

Vår Facebooksida (öppnas i nytt fönster)
MTM på LinkedIn (öppnas i nytt fönster)
Vår YouTube-kanal (öppnas i nytt fönster)

LL-Förlaget

Vår Facebooksida (öppnas i nytt fönster)
Vårt Instagramkonto (öppnas i nytt fönster)

Legimus

Vårt Instagramkonto för ungdomar (öppnas i nytt fönster)

8 Sidor

Vår Facebooksida (öppnas i nytt fönster)
Vårt Twitterkonto (öppnas i nytt fönster)

Hantering av kommentarer och inlägg 

MTM är en statlig myndighet. Det innebär att inlägg och kommentarer som publiceras på de sociala medieplattformar där vi har konton blir allmänna handlingar. Vi förbehåller oss rätten att ta bort egna och andras kommentarer och inlägg på våra sociala mediekonton. Kommentarer och inlägg som omfattas av sekretess, som strider mot lag, innehåller reklam eller försäljning eller som är av stötande eller kränkande karaktär kommer att tas bort. Vi kommer inte att informera om att kommentarer eller inlägg har tagits bort från mediet eller har överförts till diariet.

Vi bevakar våra sociala mediekonton under kontorstid kl 8-16 helgfria vardagar. Kontakta oss på socmed@mtm.se om du vill anmäla stötande eller kränkande innehåll på något av våra sociala mediekonton.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)