Sociala medier

Myndigheten för tillgängliga medier syns, hörs och engagerar i en rad olika sociala medieplattformar. Här beskriver vi var och vad som gäller för vår närvaro på Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn och YouTube. Välkommen att följa oss du med!

Facebook - vårt mest personliga möte

På Facebook delar vi aktuell information om myndighetens verksamhet och vi delar även artiklar och inlägg som vi bedömer som intressanta för våra följare. LL-förlaget och 8 Sidor har egna sidor där deras utgivning och nyheter står i centrum.
Våra sidor på Facebook:
Myndigheten för tillgängliga medier (öppnas i nytt fönster)
LL-förlaget (öppnas i nytt fönster)
8 Sidor (öppnas i nytt fönster)

Twitter - inlägg för de vi finns till för

På Twitter finns vi för att dela relevant innehåll och för att skapa engagemang kring frågor som rör allas tillgång till litteratur och samhällsinformation utifrån vars och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning.
Officiella Twitterkonton:
@MTMedier (öppnas i nytt fönster)
@LLforlaget (öppnas i nytt fönster)
@8Sidor (öppnas i nytt fönster)

Instagram – böcker i bilder

Genom våra Instagramkonton kan följarna se vad som är aktuellt på LL-förlaget och få tips om ungdomsböcker i vårt digitala talboksbibliotek Legimus.
Instagram:
LL-förlaget (öppnas i nytt fönster)
Legimus_ung  (öppnas i nytt fönster)

LinkedIn - nätverksplats för yrkesfrågor

Genom att följa myndigheten på LinkedIn får du kontinuerligt uppdateringar om lediga tjänster hos oss och även viktiga nyheter inom området tillgänglig läsning.

Myndigheten för tillgängliga medier på LinkedIn (öppnas i nytt fönster)

YouTube – våra filmer

Vi använder vår YouTube-kanal främst som ett bibliotek för våra filmer. Här kan du se seminarier och konferenser som vi har filmat, liksom andra filmer som myndigheten har producerat.
Vår YouTube-kanal (öppnas i nytt fönster)

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)