Utmärkelse 2016

MTM – en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor 2016

MTM har utsetts till en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. Utmärkelsen delas ut till organisationer som aktivt fokuserar på medarbetarnas utveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats. Bakom utmärkelsen står Jobtip -Karriärföretagen som årligen utser de bästa arbetsgivarna i Sverige.

Juryns motivering

”Myndigheten för tillgängliga medier har ett viktigt uppdrag som skapar en stark drivkraft för de anställda. Möjligheten och utmaningen att vara med och ta fram bättre produkter och tjänster eller utveckla nya idéer som kan få global spridning skapar dessutom stort engagemang. Uppdraget genomsyrar hela organisationen och det står klart att Myndigheten för tillgängliga medier är en av Sveriges 100 mest spännande arbetsgivare inom offentlig sektor.”

– Vi är mycket stolta över utmärkelsen. Det visar att MTM:s medarbetare har ett stort engagemang i arbetet med att förverkliga MTM:s vision – Ett samhälle där alla medier är tillgängliga, och det visar också på att våra medarbetare trivs hos oss, säger myndighetens generaldirektör Roland Esaiasson.

– Det känns fantastiskt roligt att MTM fått den här utmärkelsen. Det här kan öka intresset för oss som en attraktiv arbetsgivare både bland våra befintliga medarbetare och de som blir intresserade av att arbeta här. Det är också en uppmuntran i vårt fortsätta arbete för att skapa ännu bättre förutsättningar för medarbetarna att utvecklas, säger Ulrika Ekblad, HR-chef på MTM.

Om utmärkelsen

Över 500 organisationer har utvärderats utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, rekrytering, internt- och externt employer brand och mycket mer.

Karriärföretagen har i undersökningen mätt organisationernas kommunikation som arbetsgivare, utvärderat tidigare medarbetarundersökningar eller låtit medarbetare själva få berätta vad de tycker om sin arbetsgivare i en anonym undersökning.

Det slutgiltiga urvalet har sedan gjorts av en jury av interna ”employer branding” och rekryteringsexperter som granskat underlaget för respektive organisation. I processen har över 16000 recensioner samlats in och analyserats för att komma fram till de Topp 100 organisationerna som belönas med utmärkelsen att vara en av Sveriges mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor.

 

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)