Bild från konferens
Foto: Marita Forsberg

På gång

Här hittar du inspirationsdagar och aktiviteter för dig som är läsombud och högläsare.

Håll utkik i kalendariet efter aktuell information kring de olika aktiviteterna. Vi uppdaterar löpande om något ställs in på grund av samhällets aktuella läge.

April

7/4 Framflyttad till i höst! - Heldagsutbildning i Emmaboda av nya, frivilliga högläsare i Kalmar län. Projekt Läslust hela livet arrangerar.
Till inbjudan

29/4 Framflyttad till i höst! - Inspirationsdag i Växjö för läsombud, frivilliga högläsare, arbetsgrupper, bibliotekspersonal med flera i Kronoberg.

Maj

6/5 Framflyttad till i höst! - Stora inspirationsdagen i Nybro för frivilliga högläsare, läsombud, arbetsgrupper, bibliotekspersonal med flera Kalmar län. Projekt Läslust hela livet arrangerar.

13-14/5 INSTÄLLT! - Mässan Svenska Demensdagarna i Norrköping. Läsombudsverksamheten på MTM deltar som utställare. Välkomna till vår monter!
Läs mer här

Oktober

2/10 Nytt datum! - Inspirationsdag i Karlstad för frivilliga högläsare, läsombud, bibliotekspersonal med flera i Värmland.

8/10 Nytt datum! - Inspirationsdag i Ystad för läsombud, frivilliga högläsare, bibliotekspersonal med flera i kommunerna på Söderslätt och Österlen i Skåne.
Till inbjudan

29/10 Nytt datum! -  Inspirationsdag i Jönköping för läsombud, frivilliga högläsare, arbetsgrupper, bibliotekspersonal med flera i Jönköpings län.

 

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)