Bild från konferens
Foto: Marita Forsberg

På gång

Här hittar du inspirationsdagar och aktiviteter för dig som är läsombud och högläsare.

Håll utkik i kalendariet efter aktuell information kring de olika aktiviteterna. Vi uppdaterar löpande om något ställs in på grund av samhällets aktuella läge.

April

7/4 Framflyttad till i höst! - Heldagsutbildning i Emmaboda av nya, frivilliga högläsare i Kalmar län. Projekt Läslust hela livet arrangerar.
Till inbjudan (öppnas i nytt fönster)

29/4 Framflyttad till i höst! - Inspirationsdag i Växjö för läsombud, frivilliga högläsare, arbetsgrupper, bibliotekspersonal med flera i Kronoberg.

September

23/9 Stora inspirationsdagen i Nybro för frivilliga högläsare, läsombud, arbetsgrupper, bibliotekspersonal med flera Kalmar län. Projekt Läslust hela livet arrangerar.
Till inbjudan (öppnas i nytt fönster)

Oktober

2/10 Inspirationsdag i Karlstad för frivilliga högläsare, läsombud, bibliotekspersonal med flera i Värmland.

8/10 Inspirationsdag i Ystad för läsombud, frivilliga högläsare, bibliotekspersonal med flera i kommunerna på Söderslätt och Österlen i Skåne.
Till inbjudan (öppnas i nytt fönster)

15/10 Inspirationsdag I Norrköping för läsombud, frivilliga högläsare, bibliotekspersonal m.fl. i Östergötland. Beroende på virusläget kan dagen komma att genomföras digitalt istället för på plats.
Se bifogad inbjudan för program och information (PDF, öppnas i nytt fönster)

29/10 Inspirationsdag i Jönköping för läsombud, frivilliga högläsare, arbetsgrupper, bibliotekspersonal med flera i Jönköpings län.

Tipsa en vän om denna sida via epost.
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)
(Obligatoriskt fält)